2013-2014 Farabi Programı Başvuruları Başladı

Başvuru Tarihi : 01 Mart 2013

Son Başvuru Tarihi : 15 Mart 2013

Başvuru Şartları

I. Ön Lisans ve Lisans programlarının birinci sınıfının, Y. Lisans ve Doktora programlarının ilk yarıyılını tamamlamış olması

II. Ön Lisans, Lisans Öğrencilerinin Genel Not Ortalamasının (GANO) en az 2.0/4.0 olması,

III. Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerinin Genel Not Ortalamasının (GANO) en az 2.5/4.0 olması

IV. Disiplin Cezası almamış olması gerekmektedir.

Aday Başvurusu için gerekli belgeler:

· Aday Öğrenci Başvuru Formu (2 adet)

· Not çizelgesi (2 adet)

· Fotoğraf (2 adet ) Başvuru Formlarına yapıştırılacak

· Yabancı Dil Muafiyet Belgesi (Zorunlu Yabancı Dil Programı Uygulayan Bölüm/Program için kendi kurumlarından alacakları muafiyet belgesi)

Başvurusu Süreci

Sevgili öğrencimiz http://www.sirnak.edu.tr/birimler/farabi/KD30_aday-ogrenci-basvuru-formu.htmladresinde bulunan başvuru formunu eksiksiz doldurunuz.

Lütfen YAZICI olan bir bilgisayardan başvurunuzu gerçekleştiriniz. 2 adet çıktı alınız

-2 adet Başvuru Formu + 1 adet Transkript Bölüm Farabi Koordinatörlüğü’ne iletilmek üzere Bölüm Koordinatörünüze teslim ediniz.

Öğrencilerimiz Aday Başvuru Formlarını Farabi Bölüm Koordinatörlükleri ve ilgili birimin Anabilim Dalı/Bölüm/Program koordinatörüne teslim etmekle yükümlüdür.

Farabi Bölüm Koordinatörü :

-İlahiyat Fakültesi Yrd. Doç.Dr. Fevzi RENÇBER

4.03.2013 |  İlahiyat Fakültesi