2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ II. AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ

2014-2015-ogretim-yili-guz-donemi-ii-akademik-kurul-toplantisi-gundemi

26 ARALIK 2014 CUMA GÜNÜ SAAT 14:00’DA FAKÜLTEMİZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAK OLAN 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ II. AKADEMİK KURUL TOPLANTISI

GÜNDEMİ

1-    Eğitim-Öğretimin işleyişi ile ilgili genel değerlendirme, (Bölüm Başkanları kendi bölümleri ile ilgili değerlendirme yapacaklardır.)

2-    Ders Hocalarının derslere zamanında girmeleri.

3-    Sınav notlarının otomasyona zamanında girilmesi.

4-    Yeni Eğitim -Öğretim ve Sınav Yönetmenliğinin değerlendirilmesi.

5-    Danışmanların bahar dönemi ders kayıtlarında dikkat etmesi gereken hususlar (Dekan Yardımcısı M. Nurullah AKTAŞ tarafından sunum yapılacaktır.)

6-    Vize sınavlarının değerlendirilmesi.

7-    Öğrencilerinin yaptıkları not itirazlarında dikkat edilmesi gereken hususlar.

8-    İzin ve görevlendirmelerde ders devri veya ders telafilerinin yapılması, yönetim kurulu kararı gerektiğinden izin ve görevlendirme talebiyle beraber başvuruda bulunulması. İzin ve görevlendirmelerde idari görevi olan personelin, yerlerine vekalet edecek bir personelin görevlendirilmesi için izin talebiyle birlikte vekalet formunu doldurmaları ve onaylandıktan sonra ayrılmaları,

9-    2014-2015 Öğretim yılı Güz döneminde yapılan bilimsel etkinliklerin değerlendirilmesi ile bahar döneminde düzenlenmesi planlanan etkinlikler için önerilerin alınması.

10-Fakültemiz web sitesinin etkin kullanımı ve takibi.

11-    Fakülte Dergisinin genel değerlendirilmesi (dergi ile ilgili Editör tarafından bilgi verilecektir.)

12-    ŞİFA-DER’in genel değerlendirilmesi.

13-    Dilek ve temenniler

25.12.2014 |  İlahiyat Fakültesi