2014-2015 Öğretim Yılı Üniversitemize Dikey Geçiş Sınav Sonucuna Göre Yerleştirilen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri İle İlgili Duyuru

2014-2015-ogretim-yili-universitemize-dikey-gecis-sinav-sonucuna-gore-yerlestirilen-ogrencilerin-kay

2014-2015 ÖĞRETİM YILI

ÜNİVERSİTEMİZE DİKEY GEÇİŞ SINAV SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

2014 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonucunda Üniversitemizin lisana programlarına yerleştirilen öğrencilerin kayıtları, 8-12 Eylül 2014 tarihleri arasında ilgili fakülte binalarında yapılacaktır.

Yurt, Burs ve Öğrenim Kredisi ile ilgili başvurular, Kredi ve Yurtlar Kurumunun www.kyk.gov.trinternet adresinden yapılabilir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER/ KAYITLA İLGİLİ BİLGİLER

1)      Adayın mezun olduğu Önlisans diplomasının aslı ya da yeni tarihli geçici mezuniyet belgesinin aslı

2)      8 adet 4,5 cm x 6cm boyutunda son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş fotoğraf

3)      Aşağıdaki listede belirtilen ikinci öğretim öğrenim ücretinin 1.taksitinin Türkiye Halk Bankası herhangi bir şubesinden, Türkiye Halk Bankası Şırnak Şubesi hesabına yatırıldığına ilişkin banka dekontu. Öğrenim ücretlerini yatıracak olanların EFT yapmayıp mutlaka Halk Bankası şubelerini kullanmaları gerekmektedir.

4)      Nüfus cüzdanının önlü ve arkalı fotokopisi ve aslı (aslı görüldükten sonra iade edilecektir)

5)      1992 ve öncesi doğumlu erkek öğrencilerin üniversiteye kayıt yaptırmasında askerlik yönünden sakıncası olup olmadığı hususu, Üniversitemiz öğrenci işleri tarafından sorgulanacak ve sadece askerlik yönünden sakıncası bulunduğu belirtilenlerden ilgili Askerlik  Şubesi  Başkanlığından alınmak üzere’’ Askerlikle İlişiksiz Belgesi’’ istenecektir.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

1)      Kesin kayıt için adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Ancak mazereti olanların noter vekâletnamesi vermeleri koşuluyla bir başkası tarafından da kayıtları yapılabilir.

2)      Posta ve eksik belge ile kayıt yapılamaz.

3)      Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir.

4)      Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

5)      Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

6)       Üniversitemiz Fakültelerine ilk kez kayıt yaptıran öğrenciler, daha önce öğrenim gördükleri yükseköğretim kurumlarından en geç 10 akademik yıl öncesine kadar almış ve başarmış oldukları derslerden muaf olmak için yeni kayıt yaptırdıkları tarihten itibaren 26.09.2014 tarihine kadar  dilekçeyle Fakültelere başvurdukları takdirde, ilgili birim yönetim kurulunca muafiyet istekleri ve intibak işlemleri değerlendirip karara bağlanır.

NOT: Kayıt yapacak öğrencilerimizin kendilerine ait "Öğrenci Numaralarıyla" Halk Bankası'nın herhangi bir şubesine giderek harçlarını yatırabilirler

2014 ÜNİVERSİTE KAYITLARININ YAPILACAĞI TARİHLER VE YERLERİ

AKADEMİK BİRİMLER

KAYIT TARİHLERİ

KAYIT YERLERİ

İlahiyat Fakültesi

Gündoğdu Mah. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karşısı 73000 Merkez-ŞIRNAK

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Gündoğdu Mah. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karşısı 73000 Merkez-ŞIRNAK

Mühendislik Fakültesi

Cumhuriyet Mah. Ulusal Sok. No:16/2 73000 Merkez-ŞIRNAK

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ

2014-2015 EĞİTİM_ÖĞRETİM YILI İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENİM ÜCRETLE

AKADEMİK BİRİMLER

2014-2015         ÖĞRETİM YILI

ÖĞRENİM ÜCRETİ

YATIRILMASI GEREKEN

1. TAKSİT TUTARI                     (GÜZ DÖNEMİ)

YATIRILMASI GEREKEN

2. TAKSİT TUTARI                     (BAHAR DÖNEMİ)

İlahiyat Fakültesi

1.027 TL

513,5 TL

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

1.155 TL

577,5 TL

Mühendislik Fakültesi

1.529 TL

764,5 TL

764.5 TL

NOT:2014-2015 Öğretim yılı öğrenim ücreti tutarları henüz açıklanmadığından 2013-2014 öğretim yılı öğrenim ücreti tutarları üzerinden tahsilat yapılacaktır. Daha sonra öğrenim ücreti tutarlarından artış olması halinde aradaki fark Şubat 2015 ayı içerisinde 2. Taksit öğrenim ücreti tahsilatı ile birlikte tahsil edilecektir.

2.09.2014 |  İlahiyat Fakültesi