2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2018-2019-egitim-ogretim-yili-guz-donemi-kurumlararasi-yatay-gecis-basvuru-sonuclari

S.N. Adı-Soyadı Geldiği Üniversite/Fakülte Genel Not Ortalaması Başvuru Yapmak İstediği Program Açıklama
1 Medine DEMİR Muş Alparslan Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi 3,25 Şırnak/İlahiyat (N.Ö.) Kabul Edildi
2 Elif CANDEMİR Mardin Artuklu Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi 62,05 Şırnak/İlahiyat (N.Ö.) Kabul Edilmedi

KESİN KAYIT TARİHLERİ: 25-31/07/2018 tarihleri arasında kesin kayıtlar alınacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER :
1) Adayın halen kayıtlı bulunduğu üniversiteden aldığı onaylı Öğrenci Belgesi.
2) Nüfus Cüzdanının arkalı önlü fotokopisi.
3) Adayın halen kayıtlı olduğu üniversiteye/programa kayıt yaptırdığı yıla ait ÖSYS Sonuç Belgesinin internet çıktısı.
4) 4 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)
5) Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu (Ön kayıt sırasında sistemden alınacaktır.)
6) 29 (yirmidokuz) yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.
7) Katkı payı/öğrenim ücretinin yatırıldığını (Şırnak Üniversitesine) gösteren banka dekontu.
8) Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere.)

NOT: Üniversitemize başvurusu kabul edilen ve kesin kaydını yaptıran öğrencilerin halen kayıtlı oldukları üniversitelerden ilişiklerinin kesilerek dosyalarının gönderilmesi resmi yazı ile istenecektir. Öğrencilerin kayıtlı bulundukları Üniversiteden önceden ilişik kesmeleri gerekmemektedir. Başvuru için verilen belgelerin gerçek olmamasından verilen beyanların yanlış yanıltıcı olmasından öğrenci sorumludur. Bu durumu tespit edilenlerin kayıtları silinir.

24.07.2018 |  İlahiyat Fakültesi