Bilimsel Etkinlik Serisi IV Düzenlendi

bilimsel-etkinlik-serisi-iv-duzenlendi

Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Veli TATAR, Bilimsel etkinlikler serisinin dördüncüsünde "Sünnet ve Kültür İlişkisi" konulu bir konferans verdi. 20 Mart Çarşamba günü saat 14.00'te İlahiyat Fakültesi Amfi 1 salonunda düzenlenen konferansa fakültemiz öğrencileri, üniversitemizin idari personeli ve öğretim üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Bir yandan İslam kültürünün inşasında sünnetin rolüne değinen Veli TATAR diğer yandan kültürün insan davranışları ve inançları üzerindeki etkisine vurgu yaptı. Soru cevap faslı ile tamamlanan konferansın sonunda fakültemiz idaresi adına Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emin CENGİZ hocamız, verdiği konferanstan dolayı Dr. Öğr. Üyesi Veli TATAR'a teşekkür belgesi takdim etti.

21.03.2024 |  İlahiyat Fakültesi