Dekan Yardımcılarımız KYK Yurdunda Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Öğrencilerle Biraraya Geldi.

dekan-yardimcilarimiz-kyk-yurdunda-ramazan-etkinlikleri-kapsaminda-ogrencilerle-biraraya-geldi

Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nurullah AGİTOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Şehmus ÜLKER KYK Kız yurdu B blokta öğrencilerle program yaptılar. Doç. Dr. Nurullah AGİTOĞLU'nun Kur'an ve Sünnet Birlikteliği konulu bir konferans verdiği programın sonunda öğrenciler soru cevap kısmında da ayrıca konuyla ilgili merak ettikleri hususları öğrenme fırsatı buldular. Öğrenciler,  Dr. Öğr. Üyesi Şehmus ÜLKER'in de güncel bazı meseleler ile ilgili verdiği bilgilerle bitirilen ve Şırnak İl Müftülüğü ile işbirliği içinde düzenlenen programdan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

19.04.2022 |  İlahiyat Fakültesi