Fakültemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi II. Akademik Kurul Toplantısı Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin GÜNEŞ'in Başkanlığında Yapıldı

fakultemiz-2018-2019-egitim-ogretim-yili-bahar-donemi-ii-akademik-kurul-toplantisi-dekanimiz-sayin-

Fakültemiz 2018 - 2019 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi II.Akademik Kurul Toplantısı Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin GÜNEŞ Başkanlığında Fakültemiz Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya Fakültemizde görev yapan tüm Akademik Personel katıldı.

Toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri görüşülerek çözüm konuları karara bağlandı.

1- Eğitim-Öğretimin işleyişi ve akademik personel ile ilgili genel değerlendirme, (Bölüm Başkanları kendi bölümleri ile ilgili değerlendirme yapacaklardır.)

2- Dijital Okur Yazarlık Dersi ile ilgili genel bir değerlendirmenin yapılması.

3- Sınav Notlarının zamanında ve dikkatli bir şekilde otomasyona girilmesi ve not itirazlarının Öğretim Elemanları tarafından titizlikle kontrol edilmesi, ayrıca yoklamaların dikkatli alınması ve otomasyona zamanında işlenmesi.

4- 39. madde görevlendirme taleplerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, 39. Maddeyle ilgili yurtiçi görevlendirmelerde en az 15 gün önceden Dekanlığa bildirilmesi.

5- İzin ve görevlendirmelerde idari görevi olan personelin, yerlerine vekalet edecek bir personeli belirleyip izin onaylandıktan sonra görevden ayrılmaları.

6- Fakülte Dergisinin genel değerlendirilmesi (dergi ile ilgili Editör tarafından bilgi verilecektir.)

7- ŞİFADER ile ilgili genel bir değerlendirmenin yapılması. (Dernek Başkanı tarafından bilgi verilecektir.)

8- Dilek ve Temenniler.

24.05.2019 |  İlahiyat Fakültesi