Fakültemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi I. Akademik Kurul Toplantısı Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin GÜNEŞ'in Başkanlığında Yapıldı

fakultemiz-2019-2020-egitim-ogretim-yili-bahar-donemi-i-akademik-kurul-toplantisi-dekanimiz-sayin-p

Fakültemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi I. Akademik Kurul Toplantısı Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin GÜNEŞ'in Başkanlığında Yapıldı. Toplantıya Fakültemizde görev yapan tüm Akademik Personel katıldı.

 

Toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri görüşülerek çözüm konuları karara bağlandı.

1-Eğitim-Öğretimin işleyişi ve akademik personel ile ilgili genel değerlendirme(Bölüm Başkanları kendi bölümleri ile ilgili değerlendirme yapacaklardır).

2-Danışmanlıklara dikkat edilmesi, Akademik danışmanlık için gayret edilmesi.(Danışmanlık çizelgeleri kapılara asıldı, hafta içi belirli günlerde en az 2 saat olacak şekilde öğrenciler ile görüşmelerin yapılmasının sağlanması )

3-Dijital Okur Yazarlık Dersi ile ilgili genel bir değerlendirmenin yapılması. (Görevli öğretim elemanları tarafından bilgi verilmesi)

4- Derslere zamanında girilip-çıkılması, idareden izinsiz ders saatleri ve dersliklerle ilgili değişiklik yapılmaması. Ders izlencelerinin hazırlanması. (Bütün öğretim elemanlarımızın bağlı bulundukları bölüm başkanlığına ders izlencesinin bir örneğini teslim etmeleri)

5-Sınav Notlarının zamanında ve dikkatli bir şekilde otomasyona girilmesi ve not itirazlarının Öğretim Elemanları tarafından titizlikle kontrol edilmesi, ayrıca yoklamaların dikkatli alınması ve otomasyona zamanında işlenmesi.

6-Fakültemiz Müfredatlarında bulunan Seçmeli Dersler ile İlgili genel bir değerlendirmenin yapılması. (Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmet TUNÇ tarafından bilgilendirme yapılacaktır.)

7-Dönem başlarında yapılan ders programı ve ders dağılımları ile ilgili hazırlanan taslaklara uyulması.

8- İzin ve görevlendirme talebinde bulunan personelin, yetkili makamlarca izin talepleri sonuçlandırılmadan görev yerini terk etmemeleri ve idari görevi olan personelin de yerlerine vekalet edecek bir personeli belirledikten sonra görevden ayrılmaları.

9-Fakültemizde Bahar dönemi içinde yapılacak faaliyetler ve bilimsel etkinlikler için planlamanın yapılması. (Lisans öğrencileri için sunum günleri, Lisansüstü öğrencileri için seminer günleri, Fakültemiz konferans, seminer, panel v.b. etkinliklerinin planlanması)

10-39. madde görevlendirme taleplerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, 39. Maddeyle ilgili yurtiçi görevlendirmelerde en az 15 gün önceden Dekanlığa bildirilmesi.

11-Fakülte Dergisinin genel değerlendirilmesi (dergi ile ilgili Editör tarafından bilgi verilecektir.)

12- Dilek ve Temenniler.

25.02.2020 |  İlahiyat Fakültesi