Fakültemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi I. Akademik Kurul Toplantısı Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin GÜNEŞ'in Başkanlığında Yapıldı

fakultemiz-2019-2020-egitim-ogretim-yili-guz-donemi-i-akademik-kurul-toplantisi-dekanimiz-sayin-pro

Fakültemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi I. Akademik Kurul Toplantısı Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin GÜNEŞ'in Başkanlığında Yapıldı. Toplantıya Fakültemizde görev yapan tüm Akademik Personel katıldı.

 

Toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri görüşülerek çözüm konuları karara bağlandı.

1- Eğitim-Öğretimin işleyişi ve akademik personel ile ilgili genel değerlendirme, (Bölüm Başkanları kendi bölümleri ile ilgili değerlendirme yapacaklardır.)

2- Doktoralarını bitiren öğretim elemanları ve aynı zamanda alınacak olan öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanları kadro taleplerinin görüşülmesi.

3- Yoklamaların dikkatli alınması ve otomasyona zamanında işlenmesi, Sınav Notlarının zamanında ve dikkatli bir şekilde otomasyona girilmesi ve not itirazlarının Öğretim Elemanları tarafından titizlikle kontrol edilmesi.

4- 39. madde görevlendirme taleplerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, 39. Maddeyle ilgili yurtiçi görevlendirmelerde en az 15 gün önceden Dekanlığa bildirilmesi.

5- İLİTAM ve İkinci Öğretim Programlarının açılması hususunun görüşülmesi.

6- Şırnak ve ilçelerinde görev yapan İmam Hatip Lisesi Meslek dersi öğretmenleri ve Din Kültürü öğretmenleri ile İlahiyat Fakültesi arasında bir iletişimin sağlanması hususunda yapılabilecek faaliyetlerin görüşülmesi ve bu konuda akademik personelin görüşlerinin değerlendirilmesi.

7- Fakülte Dergisinin genel değerlendirilmesi (dergi ile ilgili Editör tarafından bilgi verilecektir.)

8- ŞİFADER ile ilgili genel bir değerlendirmenin yapılması. (Dernek Başkanı tarafından bilgi verilecektir.)

9- Öğretim elemanlarının odalarına çay/meşrubat servisinin sağlanması hususunun görüşülmesi.

10- Dilek ve Temenniler.

20.09.2019 |  İlahiyat Fakültesi