Fakültemiz Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu Oluşturulmuştur.

fakultemiz-kalite-kurulu-ogrenci-komisyonu-olusturulmustur

Fakültemiz Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu aktif hale getirilerek her alanda kalite kültürünün yaygınlaştırılması, kalite süreçlerinin içselleştirilmesi ve öğrencilerin kalite güvencesi sistemine katılımlarının artırılması için çalışmalarına başlamıştır. 
Dekanlığımız, Fakültemiz öğrencilerinin kalite süreçleriyle ilgili olarak yaşadıkları sorun ve sıkıntıları minimum düzeye çekebilmek ve öğrencilerin günümüz şartlarına uygun en iyi eğitimi almaları için sürekli olarak çalışmalar yapmaktadır. Bu amaçla oluşturulan ve aktif şekilde çalışan Birim Kalite Kurulu Komisyonunun yanında Birim Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu da oluşturularak YÖK’ün oldukça önemsediği ve üniversitelerde kalite kültürünün sürdürülebilir olması için yaptığı öneriler doğrultusunda çalışmalarına başlamıştır.

Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Güneş : “Yönetim olarak öğrencilerin de süreç içinde yönetime katılmalarını arzuluyoruz ve onlardan gelen talepleri ilkin dekanlık daha sonra da rektörlüğümüz yardımıyla elimizden geldiğinde karşılamaya gayret edeceğiz” dedi.

3.11.2022 |  İlahiyat Fakültesi