Fakültemizce “Gençlik ve Dinî Hayat” Konulu Panel Düzenlendi

fakultemizce-genclik-ve-din-hayat-konulu-panel-duzenlendi

Üniversitemiz’in 10. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri çerçevesinde İlahiyat Fakültemiz ve Ensar Vakfı Şırnak Şubesi tarafından “Gençlik ve Dinî Hayat” temalı bir panel düzenlendi. Moderatörlüğünü Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Abdulaziz Hatip’in yaptığı etkinliğe panelist olarak Ahmet Bulut (Araştırmacı Yazar) ve Ramazan Kayan (Araştırmacı Yazar) davet edildi. Panel, Ş.Ü. 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezini dolduran büyük bir dinleyici kitlesi tarafından ilgi ve dikkatle izlendi.

Dekanımız, gençlik döneminin dünya ve ahiret hayatımız açısından önemi; gençliğin coşkun ve taşkın olan duygu ve enerjisinin iyiye kanalize edilmesi ve yeteneklerinin geliştirilmesinin ehemmiyeti; aksi halde yıkıcı, tahripkâr olabileceğinin üzerinde durdu.

Panelist Ahmet Bulut ve Ramazan Kayan ise daha çok namazın önemi ve ümmetin dertleriyle ilgilenmenin ehemmiyeti üzerinde durdu.

Panel sonunda katılan konuşmacılara plaket ve hediyeleri Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Abdulaziz Hatip tarafından takdim edildi.

9.05.2018 |  İlahiyat Fakültesi