Fakültemizde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

fakultemizde-2019-2020-egitim-ogretim-yili-guz-donemi-degerlendirme-toplantisi-yapildi

Fakültemiz  toplantı salonunda 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda aşağıdak gündem maddeleri tartışılarak çözüm önerileri, dilek ve temenniler sunuldu.

  1. -Bölüm Başkanlarının dönem değerlendirmesi. (Bölüm Başkanları kendi bölümlerinin eğitim-öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi vereceklerdir.)
  2. -Arapça hazırlık sınıflarının durumu ile ilgili genel bir değerlendirmenin yapılması.(Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Başkanı gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.)
  3. -ACTS Bilgi Paketlerinin ne aşamada olduğu, en son yapılan kalite toplantısı ile ilgili genel görüşler ve yapılması gereken iş ve işlemlerin görüşülmesi.
  4. -2019-2020 eğitim-öğretim yılı Bahar dönemi bilimsel faaliyetleriyle ilgili oluşturulacak kurul ve faaliyetlerinin görüşülmesi.
  5. -Ders değerlendirme formlarının görüşülmesi.
  6. -Öğretim elemanlarımızın yapmış oldukları bilimsel çalışmaları ile ilgili bilgi vermeleri.
  7. -Fakülte Dergimizin durumu ile ilgili genel bir değerlendirmenin yapılması.(Dergi Editörü tarafından gerekli bilgilendirme yapılacaktır.)
  8. -Şifa-Der ile ilgili genel bir değerlendirmenin yapılması.(Dernek Başkanı tarafından gerekli bilgilendirme yapılacaktır.)
  9. -Dilek ve Temenniler.

26.12.2019 |  İlahiyat Fakültesi