Fakültemizde Ders Dışı Etkinliklerle Arapça Öğretimini Destekleme Projeleri Görüşüldü

fakultemizde-ders-disi-etkinliklerle-arapca-ogretimini-destekleme-projeleri-gorusuldu

Fakültemiz Arap Dili ve Belâgatı Anabilim Dalı Öğretim Elemanları, başta hazırlık sınıflarında olmak üzere lisan programının tamamında Arapça öğretimini ders dışı bilimsel ve kültürel etkinliklerle desteklemeye yönelik projeler geliştirmek ve bu projelerin hayata geçirilmesini görüşmek üzere bir araya geldi. 21 Aralık 2023 tarihinde Arap Dili ve Belâgatı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Emin CENGİZ başkanlığında düzenlenen toplantıya Anabilim Dalı Öğretim Elemanları katıldı. Toplantıda bu sene düzenlenmesi planlanan Hazırlık sınıfları arası Arapça şiir ve bilgi yarışmaları, tüm öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilecek Arapça kaside ve İlahi dinletileri ile Arapça film izleme gibi kültürel faaliyetlerin planlama ve görev paylaşımı yapıldı. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin Arapça öğrenimlerinin desteklenmesi planlanmaktadır.

21.12.2023 |  İlahiyat Fakültesi