Fakültemizde "Kalite Süreçleri ve Birim Kalite Güvence Sistemi" Konulu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdi.

fakultemizde-kalite-surecleri-ve-birim-kalite-guvence-sistemi-konulu-bilgilendirme-toplantisi-gerc

Fakültemiz Birim Kalite Komisyonunu tarafından "Kalite Süreçleri ve Birim Kalite Güvence Sistemi" konulu bilgilendirme toplantısı Fakültemiz Akademik ve İdari Personellerimiz için ayrı ayrı olmak üzere gerçekleştirildi. 

Toplantı, Fakültemiz Birim Kalite Komisyon Sorumlusu Doç.Dr. İsmet Tunç,  Eğitim Öğretim İşlerinden sorumlu Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emin CENGİZ ile Araştırma Geliştirme Faaliyetleri Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Yusuf EMRE  hocalarımızın sunumları eşliğinde Fakültemiz anfisinde gerçekleştirildi.

Toplantıda YÖK Kalite süreçleri hakkında bilgilendirmeler yapılarak kalite süreçlerinin her yıl düzenli olarak takip edildiği vurgulandı. Ayrıca idari ve eğitim-öğretim alanlarındaki planlamaların YÖK’ün belirlediği kalite süreçleri çerçevesinde yapılması konusunda titizlik gösterilmesi konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca yönetim işleri konusunda fakülte sekreterliği adına Necmettin Balık ve Murat Aşan personelin izin, dilekçe ve özlük hakları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

19.10.2023 |  İlahiyat Fakültesi