Fakültemizde Mezuniyet Coşkusu

fakultemizde-mezuniyet-coskusu

Fakültemiz 6. mezunlarını vermenin heyecan ve coşkusunu yaşadı. Öğrenci aileleri ile üniversitemiz akademik ve idari personellerinin oldukça geniş bir katılım sağladığı tören, saygı duruşu ve İstikal Marşıyla başladı.

Fakültemiz  Dekanı Prof. Dr. Abdulaziz HATİP’in açılış konuşmasıyla devam eden törende Sayın Hatip “mezun olan ve daha sonraki dönemlerde mezun olacak gençlerin artık hayata daha sıkı bir şekilde bağlanmaları gerektiğini, başkalarının kusurlarının asla kendileri için bahane olmayacağını ve küçük işlerle uğraşanların büyük işlere vakit bulamadıklarını dolayısıyla hedeflerini daima yüksekte tutmaları gerektiğini vurgulayarak mezun olan öğrencilerimizi tebrik etti.

Fakültemiz birincisi Elif İNAN konuşmalarında “son sınıfa kadar bir sürü zorluklar yaşadıklarını fakat bu zorlukları öğretim elemanlarının ve ailelerinin kendilerine verdikleri destekle yendiklerini ve mezun olmalarına katkı sağlayan ailelerine ve bütün öğretim elemanlarına teşekkür etti.”

Katılımcıların zevkle izlediği tören  öğrencilerin hazırlamış oldukları slaytlar, videolar, maniler, ilahiler ve şiir dinletisiyle devam edip  Fakültemiz birincisine hediye takdiminden sonra diploma ve plaket dağıtımıyla sona erdi.

  

10.05.2018 |  İlahiyat Fakültesi