Fakültemizde Mezuniyet Töreni

fakultemizde-mezuniyet-toreni

Fakültemiz 2016 -2017 Eğitim Öğretim yılı Mezuniyet Töreni Üniversitemiz kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Törene Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Nuri NAS, Genel Sekreterimiz Sayın Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nurullah AKTAŞ, Dekan Yardımcımız Sayın Yrd. Doç. Dr. Ahmet GÜL, Fakültemiz Sekreteri Necmettin BALIK, Akademik ve İdari personelimiz, Şırnak protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve izleyicilerin büyük beğeni ile izledikleri tiyatro,skeç,müzik, ve slayt gösterileriyle devam etti.Törende mezun öğrenciler adına Fakültemiz birincisi Şehadet OĞUR'un konuşmasından sonra Dekan Yardımcımız Sayın Yrd. Doç. Dr. Ahmet GÜL, öğrencilere sorumlulukların bilincini anlatan bir konuşma yaptı. 

Üniversitemiz Rektörü ve aynı zamanda Fakültemiz Dekan V. Sayın Prof. Dr. Mehmet Nuri NAS, kapanış konuşmasında " İlahiyatçı olmanın toplumsal sorumluluğunun diğer bütün mesleklerden fazla olduğuna dikkat çekti. Son yıllarda yaşanan zorluklarla beraber bu mezuniyetin ortak bir başarı olduğuna vurgu yaptı.

Tören hediye ve belge takdimi ile sona erdi.

 

 

 

İLAHİYAT FAKÜLTESİ AİLESİ OLARAK MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE BUNDAN SONRAKİ YAŞAMLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

15.05.2017 |  İlahiyat Fakültesi