Fakültemizde Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

fakultemizde-oryantasyon-egitimi-gerceklestirildi

Fakültemiz Hazırlık sınıfı öğrencilerine Dekanımız Prof.Dr. Abdulaziz HATİP başkanlığında bir oryantasyon eğitimi verildi.

Eğitimde Dekanımız Prof.Dr. Abdulaziz HATİP

Fakültemiz öğrencilerine bir ilahiyatçı için arapçanın olmazsa olmaz olduğunu, sonraki senelerde ve hayat boyu önem arz eden arapçanın hazırlık sınıfında mutlak halledilmesi gerektiğini, ilahiyatçı olmanın anlam ve önemini, ve  Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin fiziki ve akademik imkanlarının yeterliliğini ve gereğince yararlanılmasının önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Dekanımızın konuşmasının akabinde öğrencilerimize şu hususlar hakkında bilgiler verildi.

1. Hazırlık sınıfı başarı durumu
  2. Fakültemizde uygulanan % 30 Arapça müfredatı
  3. Hazırlık sınıfında 1 senede yapılan tüm sınavlar
  4. Devamsızlıklarla ilgili bilgilendirme
  5. Fakültemiz Arapça uygulama odası
  6. Yükseköğretim Kurumları öğrenci Disiplin Yönetmeliği
  7. Üniversitemiz kampüsü ve Fakültenin kapalı ve açık alanlarının temiz tutulması
  8. Üniversitemiz kütüphanesinin kullanılması ve olanakları

Fakültemiz hazırlık sınıfı öğrencilerine verilen oryantasyon eğitiminden sonra üniversitemiz kütüphanesi öğrencilermiz tarafından ziyaret edildi.

3.10.2018 |  İlahiyat Fakültesi