Gençlerle Hasbihal ve Zeka Oyunları Sınıfı Açılışı

genclerle-hasbihal-ve-zeka-oyunlari-sinifi-acilisi

 
Fakültemiz Dekanı sn. Prof. Dr. Hüseyin GÜNEŞ ve Dekan Yardımcımız Doc. Dr Fevzi RENÇBER Cizre Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Uygulama Lisesini ziyaret edip çeşitli etkinlere katılım sağladılar.
 
 
Program çerçevesinde öğrencilerin üç boyutlu düşünmelerini sağlayan Zekâ Oyunları sınıfı ile Somut görsellerle desteklenmiş Coğrafya sınıflarının açılışı yapıldıktan sonra Dekanımız okulun öğrencileriyle konferans salonunda ''Gençlerle Hasbihal'' konulu konferanslarını gerçekleştirmiştir.
Aynı programda bulunan 42 yıl önce İmam hatip lisesinin Cizre’ye kurulması için yaklaşık 6 dönümlük arsasını hibe edip gayret ve fedakârlık gösteren Cizre’nin yaşayan değerlerinden sn. Hüsnü ÖZALP’a yaptığı Sadaka-i cariye hükmündeki hizmetten ötürü kendilerine Teşekkürlerini sunup vesile olduğu eğitim kurumundan bölgenin sayısız evladının din ile akademik eğitimlerini sağlıklı bir şekilde alıp mezun olduklarını bu mezunlardan bölgede görevlerini ifa eden kaymakam, öğretmen, doktor, hakim, savcı gibi çeşitli mesleklere sahip insanların çıkmış olduğunu görmenin gurur verici bir durum olduğunu belirtmiştir.
 
 
Programa Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Güneş, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fevzi Rençber, Hacı Hüsnü Özalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mirza Çazım, Ak Parti Cizre İlçe Başkanı Akif Özalp, akademisyenler, ilçe şube müdürleri okul müdürlerinin katılım gösterdiği program Dekanımıza ve Hacı Hüsnü Özalp beye plaketin takdimi ile sonlandırılmıştır.
 
Programı icra eden okul müdürü Mesut TUTAR’a ve programa teşrifte bulunan birbirinden değerli konuklara teşekkür ederiz.
 
 

13.01.2020 |  İlahiyat Fakültesi