İş-Kur Tarafından Öğrencilerimize Yönelik İş Arama Becerilerinin Geliştirilmesi Hakkında Bir Seminer Düzenlendi.

is-kur-tarafindan-ogrencilerimize-yonelik-is-arama-becerilerinin-gelistirilmesi-hakkinda-bir-seminer

Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilen Seminere Fakültemiz Dekan Yardımcısı Sayın Yrd.Doç.Dr. Hüseyin GÜNEŞ ile  çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Şırnak İŞKUR İl Müdürlüğü , Fakültemiz Öğrencilerine hazırlamış olduğu okul sonrası iş hayatıyla ilgili yapılması gerekenleri anlatan geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Yapılan sunumda, Şırnak İŞKUR İl Müdürlüğü'nden gelen görevliler öğrencilere kurumun tanıtımını yaparak işe başvurmada, iş aramada,  etkili bir CV hazırlamak için neler yapılabilineceğini , iş başvurusu sırasındaki davranışlarda, iş görüşmelerinde, iş değiştirmelerinde ve benzeri konularda bilgi aktardı.

10.04.2013 |  İlahiyat Fakültesi