Öğretmenlik Uygulaması II Dersini Alan Öğrencilerimize Önemli Duyuru

Öğretmenlik Uygulaması II Dersini Alan Öğrencilerimize Önemli Duyuru

Yükseköğretim Kurulu 22 Şubat 2023 tarihli açıklamasında, 2022-2023 Eğitim ve öğretim yılı bahar dönemine mahsus olmak üzere; “Öğretmenlik Uygulaması II" dersi öğrencilerinin talepleri halinde bu derse hâlihazırda bulundukları illerdeki üniversitelerde devam edebileceklerini ifade etmiştir.

Öğretmenlik Uygulaması II dersini alan öğrencilerimizin 03 Mart 2023 Cuma günü saat 17:00’ye kadar aşağıdaki linkteki formu doldurarak tercihlerini belirtmeleri gerekmektedir. 

Önemli Notlar:

1-Fakültemizin bulunduğu Şırnak ilinden Öğretmenlik Uygulaması II dersini almak isteyen öğrencilerimizin de ilgili formu doldurarak aşağıda belirtilen Fakültemize ait resmi mail adresine ilgili formu göndermeleri gerekmektedir. Bu öğrencilerimiz ile ilgili iş ve işlemler Fakültemiz tarafından yürütülecektir.

2-Başka bir Üniversiteden Öğretmenlik Uygulaması II dersini almak isteyen öğrencilerimizin de hangi üniversiteden alacakları ile ilgili formu doldurarak Fakültemize ait aşağıda belirtilen resmi mail adresine ilgili formu göndermeleri gerekmektedir.

3-Öğretmenlik Uygulaması II dersini başka bir üniversiteden almak isteyen öğrencilerimiz ile ilgili Fakültemiz gerekli kurul onaylarını aldıktan sonra belirtilen üniversitelere resmi yazıyla ilgili öğrencilerimize ait bilgileri gönderecektir.

4- Öğretmenlik Uygulaması II dersini başka bir üniversiteden almak isteyen öğrencilerimizin aynı zamanda ilgili Üniversite tarafından belirlenen Koordinasyon birimine giderek ilgili birim tarafından istenilen evraklarla beraber şahsi olarak müracaat etmeleri gerekmektedir.

 

Not: Öğrencilerimizin süreçle ilgili Yükseköğretim Kurulu ve Üniversitemiz/Fakültemiz tarafından yapılacak açıklamaları takip etmeleri rica olunur.

Fakültemizin Kurumsal e-posta adresi: ilahiyat@sirnak.edu.tr

 

Form linki: İlgili Forma ulaşmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.


24.02.2023 |  İlahiyat Fakültesi