Pedagojik Formasyon Eğitimi Kesin Kayıt Duyurusu!!

pedagojik-formasyon-egitimi-kesin-kayit-duyurusu

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KESİN KAYITLARI

1. Kayıt tarihleri: Adayların kesin kayıtları 18.12.2015/ 23.12.2015 tarihlerinde mesai saatleri arasında yapılacaktır.

2. Yedek Kayıtlar: Asil kazananlardan kayıt yaptırmayanların yerine kayıt yaptırabileceklere ait yedek liste 23.12.2015 tarihinde saat 18:00’dan sonra ilan edilecektir.

3. Kayıt için gerekli belgeler: Adayların aşağıdaki belgeleri kayıt sırasında görevlilere teslim etmeleri gerekmektedir:

1. Dilekçe

2. 2 adet vesikalık fotoğraf

3. Öğrenim ücretinin ilk taksitinin dekontu

4. Program ücreti: Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının ücreti 2.054 TL olup, 2 (iki) taksit halinde tahsil edilecektir. Birinci taksit (1.027 TL) ödeme dekontu yukarıda belirtildiği şekilde kayıt esnasında alınacaktır. İkinci taksitlerin alınması için daha sonra duyuru yapılacaktır.

Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesabı:

T.C. Ziraat Bankası-Mardin Şubesi

IBAN NO: TR 43 0001 0000 9263 4189 5450 01

(Yukarıdaki hesaba yatırdıkları ücret için açıklama kısmına “Öğrencinin adı soyadı, T.C.Kimlik Numarası ve Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı” yazdırmalıdır.)

Şırnak Üniversitesi Kayıt Yeri:

Kesin kayıt hakkı kazanmış ancak çeşitli nedenlerle Mardin Artuklu Üniversitesi'ne gelerek kesin kayıt yapamayacak Üniversitemiz öğrencileri ile diğer üniversitelerden mezunlar (açık öğretim/ uzaktan eğitim ile okuyanlar dahil) Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Sekreteri Necmettin BALIK'a başvuru yapabilir. Başvurular daha sonra Üniverstemiz tarafından toplu olarak Mardin Artuklu Üniversitesine ulaştırılacaktır.

21.12.2015 |  İlahiyat Fakültesi