ŞİFA-DER'den Geleneksel Mezuniyet Yemeği

sifa-derden-geleneksel-mezuniyet-yemegi

Bu yıl ikinci mezunlarını veren fakültemizin mezun öğrencilerine Şırnak İlahiyat Fakültesini Destekleme Derneği (ŞİFA-DER) tarafından Şehr-i Nuh Otelde 'Geleneksel Mezuniyet Programı' çerçevesinde bir yemek verdi.

Yemeğe Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali AKMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol OKAY, İİBF Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ŞEKER, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Seyit AVCI, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Hamdi GÜNDOĞAR, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. İbrahim BAZ, fakültemizde görevli tüm öğretim elemanları, idari personel ve mezun öğrenciler katıldı. 

Akşam yemeğinin ardından açış konuşması yapan ŞİFA-DER Başkanı Doç. Dr. hamdi GÜNDOĞAR, derneğimizin her zaman fakültemize destek olduğunu, bu yıldan itibaren mezuniyet programının geleneksel hale getirildiğini, önümüzdeki dönemde de fakültemize ve öğrencilerimize yardım ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Öğrencilerimizde fakültemizde geçirdikleri 5 yılda yaşadıkları anıları anlatarak, üniversitemiz idaresine ve hocalarına teşekkür ettiler. Öğrencilerden sonra söz alan öğretim elemanları da mezun olacaklara bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek, fakültemizde görev almalarını tavsiye ettiler.

Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. İbrahim BAZ ile Dekanımız Prof. Dr. Seyit AVCI da birer konuşma yaparak öğrencilerimizi tebrik ettiler.

Programın onur konuğu Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ali AKMAZ da yaptığı konuşmalarında 'Şırnak İlahiyat Fakültesinin bölgenin en başarılı ilahiyat fakültesi olduğunu, ilmi konularda beklentilerinin büyük olduğunu, ülke genelinde çalışmalar yapmaları gerektiğini, mezun olan öğrencilere önce yüksek lisans sonrasında da akademik personel olarak kapılarının açık olduğunu' ifade etti.

Programın sonunda Sayın Rektörümüz tarafından mezun öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.  

12.06.2014 |  İlahiyat Fakültesi